Kruidvat kortingscode

Kruidvat online is een populaire winkel waar je voor vele artikelen terecht kan. De prijzen zijn al laag, maar jij kunt deze nog lager maken dankzij de Kruidvat kortingscode. Hier vindt je altijd een actuele kortingscode om te shoppen bij de Kruidvat;

zaterdag 23 februari 2013

de Kruidvat

De Kruidvat is van oorsprong al een bekende winkel in Nederland, in elke dorp en stad vindt je tegenwoordig ook wel een Kruidvat vestiging.

Kruidvat geschiedenis

De Kruidvat is officieel opgericht in 1975 door familie de Rijcke met groot succes, want acht jaar na de opening was inmiddels al 100ste vestiging een feit geworden. Tegenwoordig vindt je al meer dan 800 Kruidvat winkels in heel Nederland. Ook in Kruidvat in BelgiĆ« begonnen in 1992, waar het inmiddels ook al meer dan 150 winkels heeft verspreid. In 2002 is de Kruidvat overgenomen door het bekende A.S. Watson Group.

De slogan van Kruidvat ''Steeds verrassend, altijd voordelig''

Kruidvat staat bekend en is groot geworden dankzij de lage prijzen en een verrassend assortiment. Dankzij deze succesvolle manier is Kruidvat ook marktleider geworden in deze drogisterij branche. Een groot deel van de Kruidvat bestaat tegenwoordig uit eigen merk artikelen die het erg goed doen. Daarnaast vindt je bij Kruidvat tegenwoordig artikelen zoals cd's, speelgoed, decoratie en vele artikelen voor in en rondom het huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten